Onze werkwijze

Wij kennen onze klanten persoonlijk, zoeken altijd naar passende oplossingen en denken graag mee.

De werkwijze van Qrown Support is gestroomlijnd en efficiënt. De volgende zes stappen kunnen binnen een maand gerealiseerd worden.

Na uw aanvraag starten we binnen drie werkdagen met een persoonlijke kennismaking bij u op locatie. Hierbij analyseren we uw organisatie en bespreken we de omvang, verwachte werkzaamheden, doelen en prestatie-indicatoren. Tot slot bespreken we de werkwijze wat betreft de ICT-inrichting.

Na maximaal 3 werkdagen presenteren we de kostenbesparende oplossing, inclusief offerte voor de gewenste diensten.

Vervolgens formaliseren we de samenwerking door het proces in kaart te brengen en diverse overeenkomsten op te stellen, zoals een SLA, Verwerkersovereenkomst en Geheimhoudingsverklaring.

De medewerkers worden getraind en krijgen een certificaat na succesvolle afronding van de training. Na het behalen van het certificaat kunnen zij aan de slag.

De activiteiten van het Surinaamse team gaan van start onder begeleiding van een Nederlandse supervisor. Er wordt dagelijks overlegd over de voortgang.

Met behulp van periodieke rapportages (calls, gemiddelde duur, et cetera) en een KPI-dashboard evalueren we de werkzaamheden en voeren we verbeteringen door waar nodig.

Werkwijze Qrown Support